Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bidens Ferulifolia Bohate Kvetouci Letnicka Pro Balkony A Terasy

Bidens ferulifolia: Bohatě kvetoucí letnička pro balkony a terasy

Vzdušně působící ozdoba

Bidens ferulifolia je vzdušně působící, bohatě kvetoucí letnička, která se těší velké oblibě zejména jako okrasná květina do květináčů na balkony a terasy. Pochází z Mexika a její latinský název, který se překládá jako "dvouzubý", odkazuje na dva hřebíčky na jejích semenech.

Balkongold

Bidens ferulifolia je v posledních letech čím dál oblíbenější a prodává se pod názvem "Balkongold". Je známá pro svou nenáročnost a rychlý růst, díky čemuž je skvělou volbou i pro začínající pěstitele.

Ideální kombinace

Bidens ferulifolia je zajímavá v kombinaci s muškáty a modře zbarvenými rostlinami. Její kapraďovité listy a bohatství květů vytvářejí spolu s těmito doplňujícími barvami nádhernou a harmonickou kompozici.

Závěr: Bidens ferulifolia je vzdušně působící a bohatě kvetoucí letnička, která se těší velké oblibě pro svou nenáročnost a rychlý růst. Je skvělou volbou pro balkony a terasy a její kombinace s muškáty a modře zbarvenými rostlinami vytváří nádhernou a harmonickou kompozici, která zanechá trvalý dojem na každého, kdo ji spatří.


Comments